Sűrű és illatos brokkolikrémleves
20 perc alatt kész!
Mint a krémleveseket általában, a brokkolis változatot sem nehéz összedobnod.

Ez is érdekelhet

Téged is vár a Lasselsberger-Knauf virtuális családi háza! (x)

Téli álomesküvő a Rosinante Fogadóban*** (x)

Vásárolj a neten is kényelmesen! (x)

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)

beauty and style

Csak egy pufidzsekit visel a dögös ducimodell: a bugyi lemaradt az öltözékből »

3 durva sminkbaki, amit mindenki azonnal kiszúr: mégis sokan elkövetik »

Ilyen reklám eddig még nem volt: nem a nők teste, az számított, ami belül van »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az egészséges zöldségekből bármikor pillanatok alatt isteni krémlevest készíthetsz, ami tele van vitaminnal és a szervezeted is hálás érte.

Frissen sütött, felkockázott pirítóssal - sajtos, vagy sima -, vagy pirított baconnel a legjobb.

Brokkolikrémleves

Hozzávalók:

  • 2 közepes fej brokkoli
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2 kisebb krumpli
  • 1 liter zöldségleves - kockából is jó
  • 2,5 dl tejföl
  • só, frissen őrölt bors
  • olaj

Elkészítés ideje:

20 perc

Elkészítés menete:

A hagymát és a krumplit pucold meg, a brokkolikat mosd át alaposan és szedd rózsákra. A hagymát és a krumplikat kockázd fel. Végy elő egy megfelelő lábast, forrósíts benne egy kis olajat, majd dinszteld meg rajta a hagymát.

Ha már kellőképp üveges, add hozzá a krumplit, majd a brokkolit is, keverj rajta így párat, majd öntsd fel a levessel - vagy vízzel és dobd bele a leveskockát - sózd, borsozd - esetleg fehérborssal - kedved szerint, majd főzd a zöldségeket puhára. Miután minden megfőtt, vedd le a tűzről, add hozzá a tejfölt, majd botmixerrel krémesítsd az egészet, tedd vissza a lángra, rottyants rajta még egyet és már kész is vagy.

Isteni krémlevesek a hét minden napjára

Mivel nagyon gyorsan elkészítheted, nincs kifogás, hogy akár a hét minden napján élvezd a zöldségekből főzött krémleveseket

Ezt is szeretjük