Babapiskótás sütemények

A sütőt sem kell bekapcsolnod

Íme, néhány babapiskótából készült sütemény, melyekkel megúszhatod a tortakészítést.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem feltétlenül azok a sütemények a legfinomabbak, melyekkel órákon át bíbelődsz. Ráadásul lehet, hogy nincs is kedved a sütő körül forgolódni, ugyanakkor ölni tudnál egy kis édességért.

17 csodás desszert

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ilyenkor lehetnek hasznosak a következő csodás, babapiskótás sütik, melyek hamar megvannak, csak azt kell kivárnod, míg a hűtőben összeállnak.

Epres torta

Hozzávalók:

  • 40 dkg eper
  • 6 kis pohár tejföl
  • 6 evőkanál porcukor
  • 2 csomag babapiskóta
  • kevés vaj
  • rum

Egy kisebb tepsit vajazz ki. Az alját rakd ki babapiskótával, és locsold meg rummal. A tejfölt a porcukorral alaposan keverd össze.

Öntsd rá a babapiskótára, majd szórd meg a tetejét a kis darabokra vágott eperrel.

Ezután ismételd meg a rétegezést, de az öntetet a tetejére tedd. Tedd hűtőbe néhány órára, és már tálalhatod is.

Meggyes-babapiskótás süti

Hozzávalók:

  • 4 dl tejföl
  • 4 dl joghurt
  • 4 csomag vaníliás cukor
  • 2 csomag babapiskóta
  • 2 dl habtejszín
  • 2 citrom
  • 2 evőkanál cukor
  • 1 üveg meggybefőtt

A citromok héját reszeld le, a levüket facsard ki. Keverd össze a tejföllel, a joghurttal, a vaníliás cukorral és a cukorral. A tejszínt verd habbá, és óvatosan forgasd a tejfölös masszához. Egy tálba tegyél egy sor babapiskótát, majd a kimagozott meggybefőtt felét, végül a krémet. Addig folytasd a rétegezést, míg el nem fogynak a hozzávalók, de ügyelj rá, hogy a tetejére krém kerüljön. Tedd fél órára hűtőbe, és már eheted is.

Pudingos-babapiskótás torta

Hozzávalók:

  • 30 dkg ribizli
  • 5 dl tej
  • 1 csomag babapiskóta
  • 1 csomag főzés nélküli vaníliapuding

A pudingot négy deci tejjel készítsd el a zacskón lévő utasítás alapján. A babapiskótákat mártogasd a maradék tejbe, de vigyázz, nehogy eláztasd őket. Egy tortaformát folpackkal bélelj ki, és az alját rakd ki babapiskótával. Kenj rá egy réteg pudingot, és szórd meg ribizlivel. Addig folytasd a rétegezést, míg el nem fogynak az alapanyagok. Éjszakára tedd hűtőbe, és másnap reggel már fogyaszthatod is.

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Márványkocka

Hozzávalók:

  • 40 dkg étcsokoládé
  • 30 darab piskóta
  • 15 dkg vaj
  • 3 tojássárgája
  • 1 csomag főzés nélküli vaníliapuding
  • tej

A babapiskótákat óvatosan vágd félbe hosszában. A csokit pici vízzel gőz felett olvaszd fel, majd keverd hozzá a vajat és a tojássárgákat. Forgasd meg a piskótákat a csokiban, és egy tálban egymás mellé téve ragaszd őket egymáshoz. A vaníliapudingot készítsd el a zacskón leírt utasítás alapján, majd a negyedét kend a csokis piskóták tetejére. Folytasd a mártogatást és a rétegezést, míg tart a piskóta. A tetején lévő vaníliapudingra locsold rá a maradék olvadt csokit, és tedd hűtőbe néhány órára.

Ezt is szeretjük