Könnyű avokádókrém pár perc alatt: ezekkel a fűszerekkel lesz igazán finom
Nagyon egészséges, pikk-pakk elkészül, és isteni: az avokádókrém az egyik legjobb kence, főleg behűtve.

avokadokrem-recept
Ez is érdekelhet

10 ok, hogy miért Máltán tanulj angolul (x)

Le az impulzusvásárlással! Válts át online-ra (x)

Jázmin felépülése az agysérüléséből (x)

beauty and style

Már nem a ciciplasztika a leggyakoribb beavatkozás: egyre kevesebben vágynak dús keblekre »

Így viseld a metálszíneket ízlésesen: most nagyon divatosak »

Puhítja a bőrt és feltölti antioxidánsokkal: házi testradír zöld teával »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ezt kend legközelebb a kenyeredre! Az avokádó tele van egészségünket és szépségünket támogató vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Krémesítve, fűszerezve fantasztikus. A guacamole, vagyis az avokádókrém a mexikóiak nagy kedvence. Akkor lesz igazán finom, ha puha, érett avokádót teszel bele. Ha szereted a koriandert, nehogy kihagyd belőle!

Avokádókrém

Hozzávalók:

  • 2 db avokádó
  • 2 szál újhagyma
  • 2 evőkanál citromlé
  • 2 evőkanál korianderzöld
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db chili
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

 Az avokádókat mosd meg jól, vágd ketté, és távolítsd el a magokat. Kanalazd ki a héjából, és egy villával törd össze. Add hozzá az apróra vágott újhagymát, a pépesített fokhagymát, a koriandert, a citrom vagy a lime frissen facsart levét, ízesítsd  sóval, borssal. Ha bírod a csípőset, a magoktól megszabadított chilit csak fokozatosan rakd hozzá.
Botmixerrel pépesítsd, majd kóstold meg, ha szükséges, dobj még hozzá fűszert. Rögtön tálalhatod, de még jobb, ha fóliával lefedve a hűtőbe teszed egy-két órára, hogy az ízek jól összeérjenek. Péksüteménnyel, pirítóssal vagy tortilla mellé kínáld.
A friss zöldborsó is isteni pépesítve, fűszerezve, kenceként tálalva. 

 

Ezt is szeretjük