Tedd édesebbé az adományozás örömét a Milkával, segítsd a Mikulásgyár munkáját! (x)
November 30-án ismét megnyitja kapuit a Mikulásgyár, hogy adományokat gyűjtsön a mélyszegénységben élők számára.

Femina Cover 2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kezdeményezéshez idén a Milka is csatlakozik, az ünnepi időszakban arra biztatva mindenkit, hogy adjunk azoknak, akik a legtöbbet nyújtják másoknak. Amellett, hogy a márka anyagi támogatást nyújt a Mikulásgyár működéséhez, az adományozók számára is készül egy kis meglepetéssel. Két, a december 2-i és a december 9-i hétvégén a Milka munkatársai forrócsokival és édességgel várják azokat, akik csomagot adnak le a rászorulók számára.

Milyen adományokkal tudod segíteni a Mikulásgyár munkáját?

Számos család van, ahol nem a megfelelő ajándék megtalálása okozza a fejtörést az ünnepi időszakban, hanem az olyan alapvető kérdések megoldása, hogy mi kerüljön az asztalra, mi hiányzik a háztartásból. Éppen ezért a Mikulásgyárban elsősorban tisztító-és tisztálkodási szereket, valamint tartós élelmiszereket várnak. Ha van lehetőséged, az alábbiakból állítsd össze a csomagod: konzerv, tészta, liszt, cukor, rizs, krumpli, alma, olaj, ivóvíz, édesség.

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Hogyan add le a csomagot?

Az általad felajánlott termékeket nem szükséges becsomagolni, akár egy dobozba téve vagy zacskóban is leadhatod őket, de anélkül is átveszik őket.

Kikhez jut majd el az adományod?

A Mikulásgyár családokat és magánszemélyeket támogat, köztük egyszülős vagy sokgyermekes családokat, olyan rászoruló háztartásokat, ahol van munkanélküli szülő. Emellett segítik az egyedül élő, támogatásra szoruló időseket is.

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Milyen programokkal várnak a helyszínen?

A szervezők számos koncerttel kedveskednek a látogatóknak, emellett két hétvégén is melengető forrócsokival és édességgel vár a Milka csapata. A december 2-i és 9-i hétvégén péntekenként 14:00 és 20:00 között, a többi két napon pedig 12:00 és 20:00 között veheted át az adományozóknak járó Milka-meglepetéseket.

A decemberi rohanós hétköznapokban lassíts le egy kicsit egy tedd szebbé azok karácsonyát, akiknek egy kicsi odafigyelés és néhány adomány is hatalmas segítséget jelent! 

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

További információ itt található.

(Képek forrása: Mondelez)

Advertisement

Ezt is szeretjük