A 7 legfinomabb sütésmentes édesség
Még a sütőt sem kell bekapcsolnod ahhoz, hogy nagyon guszta, nagyon finom és nagyon édes desszert kerüljön az asztalra.

Dia

	Tiramisu	A felsorolást kezdjük az olasz csodával, az élénkítő édességgel, aminek a lelke az erős, igazi olasz kávé és persze az édesen könnyed hab. Babapiskótával készítve egyáltalán nem igényel sütést, de egy kávéfőző nem árt, ha van a közeledben. Tökéletes recept erre!

Tiramisu

A felsorolást kezdjük az olasz csodával, az élénkítő édességgel, aminek a lelke az erős, igazi olasz kávé és persze az édesen könnyed hab. Babapiskótával készítve egyáltalán nem igényel sütést, de egy kávéfőző nem árt, ha van a közeledben. Tökéletes recept erre!

Dia

	Pohárkrém	A gondolat, hogy valamilyen finom édességet kellene fogyasztanod, és a tökéletesen kész pohárkrém között elegendő tíz percnek eltelnie, pontosan ennyi idő szükséges ugyanis ahhoz, hogy a képen szereplő édességet elkészítsd. Hogy hogyan valósítsd meg a vágyad, abban ez a recept lesz segítségedre.

Pohárkrém

A gondolat, hogy valamilyen finom édességet kellene fogyasztanod, és a tökéletesen kész pohárkrém között elegendő tíz percnek eltelnie, pontosan ennyi idő szükséges ugyanis ahhoz, hogy a képen szereplő édességet elkészítsd. Hogy hogyan valósítsd meg a vágyad, abban ez a recept lesz segítségedre.

Dia

	Joghurttorta	Felettébb rövid bevásárlólista és körülbelül tíz perc könnyed konyhai munka a két fő jellemzője a gyümölcsös joghurttortának. A feladat egyik legkomolyabb része az, hogy megtaláld, milyen formába teszed majd a gyümölcsös krémet, hiszen miután megdermed, olyan alakban tudod kiütni belőle. Öt remek receptet találsz hozzá itt!

Joghurttorta

Felettébb rövid bevásárlólista és körülbelül tíz perc könnyed konyhai munka a két fő jellemzője a gyümölcsös joghurttortának. A feladat egyik legkomolyabb része az, hogy megtaláld, milyen formába teszed majd a gyümölcsös krémet, hiszen miután megdermed, olyan alakban tudod kiütni belőle. Öt remek receptet találsz hozzá itt!

Dia

	Csokis süti mikróban készítve	Ez a pontosan negyed óra alatt elkészíthető csokoládés őrület mindenkit levesz a lábáról. Ha nem rettegsz a mikrótól, akkor nincs is akadály előtted, hogy elkészítsd a magad és társad örömére. A roppant bonyolult recepthez egyszerűen tégy a tálba mindent, majd nyisd ki a mikrót, és már készül is! Így lesz tökéletes.

Csokis süti mikróban készítve

Ez a pontosan negyed óra alatt elkészíthető csokoládés őrület mindenkit levesz a lábáról. Ha nem rettegsz a mikrótól, akkor nincs is akadály előtted, hogy elkészítsd a magad és társad örömére. A roppant bonyolult recepthez egyszerűen tégy a tálba mindent, majd nyisd ki a mikrót, és már készül is! Így lesz tökéletes.

Dia

	Mindenmentes desszert	Glutén-, cukor- és lisztmentes édesség, magvakkal és aszalt gyümölccsel, tényleg mindenki örömére. Összesen 15 perc összedolgozni, aztán már csak várni kell, hogy szépen összeálljon a formában, amibe raktad. Utána bármikor fogyasztható, reggelire, uzsonnára, bármikorra. Így készítsd!

Mindenmentes desszert

Glutén-, cukor- és lisztmentes édesség, magvakkal és aszalt gyümölccsel, tényleg mindenki örömére. Összesen 15 perc összedolgozni, aztán már csak várni kell, hogy szépen összeálljon a formában, amibe raktad. Utána bármikor fogyasztható, reggelire, uzsonnára, bármikorra. Így készítsd!

Dia

	Vaníliás krémtúró	Az isteni finom, édes, mazsolás túrókrém nemcsak a boltokban elérhető, hanem otthon is bármikor összedobható finomság, amit ráadásul a saját ízlésedre alakíthatsz. Friss vaníliával lesz a legjobb és az elmaradhatatlan mazsola sem hiányozhat belőle. Itt találod a receptjét.

Vaníliás krémtúró

Az isteni finom, édes, mazsolás túrókrém nemcsak a boltokban elérhető, hanem otthon is bármikor összedobható finomság, amit ráadásul a saját ízlésedre alakíthatsz. Friss vaníliával lesz a legjobb és az elmaradhatatlan mazsola sem hiányozhat belőle. Itt találod a receptjét.

Dia

	Kókuszgolyó	Az egyik legismertebb klasszikus édesség, amihez be sem kell kapcsolnod a sütőt. A golyókból végtelen plusz egy darabot gyárthatsz, akkor is garantált, hogy el fognak fogyni, egyszerűen olyan még nem történt, amióta világ a világ, hogy maradt volna valahol kókuszgolyó. Így készítsd!

Kókuszgolyó

Az egyik legismertebb klasszikus édesség, amihez be sem kell kapcsolnod a sütőt. A golyókból végtelen plusz egy darabot gyárthatsz, akkor is garantált, hogy el fognak fogyni, egyszerűen olyan még nem történt, amióta világ a világ, hogy maradt volna valahol kókuszgolyó. Így készítsd!

Ezt is szeretjük
Fotó: