Tevepúpos: ananászos hús
Tevepúpos: ananászos hús
Hozzávalók 4 személyre
- 4 szelet csibemell
- 4 szelet sonka
- 4 szelet sajt
- maradék rizs
- mustár
- ananászkonzerv
- némi víz
Elkészítés:
A csibemelleket kevés olajon megsütjük. Egy kacsasütőbe belehelyezzük a megsült csibemelleket. Megkenjük mustárral a húsok tetejét, ráhelyezünk mindegyikre 1 sonkaszeletet, 1 lecsepegtetett ananászkarikát (darabos is jó, csak nem mutat olyan szépen rajta) ráteszünk 1 merőkanállal megformázott rizst és befedjük 1 sajtszelettel. Az ananászlevet (csak a kacsasütő aljára kell) egy kevéske vízzel elkeverjük és ráöntjük a hússzeletek közé. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept