Tevepúpos: ananászos hús

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tevepúpos: ananászos hús

Hozzávalók 4 személyre

  • 4 szelet csibemell
  • 4 szelet sonka
  • 4 szelet sajt
  • maradék rizs
  • mustár
  • ananászkonzerv
  • némi víz
Recept idők

Elkészítés:

A csibemelleket kevés olajon megsütjük. Egy kacsasütőbe belehelyezzük a megsült csibemelleket. Megkenjük mustárral a húsok tetejét, ráhelyezünk mindegyikre 1 sonkaszeletet, 1 lecsepegtetett ananászkarikát (darabos is jó, csak nem mutat olyan szépen rajta) ráteszünk 1 merőkanállal megformázott rizst és befedjük 1 sajtszelettel. Az ananászlevet (csak a kacsasütő aljára kell) egy kevéske vízzel elkeverjük és ráöntjük a hússzeletek közé. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük