Libamáj lyoni módra
Libamáj lyoni módra
Hozzávalók 4 személyre
- 25 dkg libamáj
- só
- 2 gerezd fokhagyma
- kb. 2 dl tej
- 50 dkg burgonya
- 2 fej vöröshagyma
- őrölt bors
- liszt
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A libamájat szeletekre vágjuk, ráreszeljük a fokhagymát, és annyi tejet öntünk rá, hogy ellepje. 2 órára a hűtőbe tesszük. A burgonyát kockákra vágjuk, sós vízben félpuhára főzzük, leszűrjük.A hagymát vékony karikákra szeleteljük. A májszeletekről leitatjuk a nedvességet, sózzuk, borsozzuk, majd olajjal kikent serpenyőben aranybarnára sütjük. Egy másik serpenyőben megsütjük a burgonyát. A hagymát liszttel megszórjuk, és olajban ropogósra sütjük.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept