Citromos babapiskóta
Citromos babapiskóta
Hozzávalók 4 személyre
- 1 nagy pohár tejföl
- 5 evőkanál porcukor
- 1 nagy citrom leve és reszelt héja
- 5 adag tejszínízű habpor
- 7,5 dl tej a habporokhoz
- 20 dkg babapiskóta
Elkészítés:
Egy nagy keverőtálban elkeverjük a tejfölt a porcukorral és a citrom reszelt héjával és levével. Egy másik tálban elkészítjük a leírásnak megfelelően a habot a porból és tejből.
Az elkészült hab felét óvatosan hozzákeverjük a tejfölös citromos masszához. Ezután beletördeljük a babapiskótát a citromos habos masszába. Jól elkeverjük. Egy magasabb falú edénybe rétegezzük a piskótát és a maradék habbal befedjük a tetejét. 2 órára hűtőszekrénybe tesszük, amíg megpuhul a babapiskóta.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept