Krémsajtos húsbatyuk

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Fényes és dús lesz, ha így egyenesíted ki a hullámos hajat! »

6 perc az egész torna, de csodás popsit és feszes combokat varázsol »

Ezek az alapszínek legyenek ott a szekrényedben! Mindent egyszerűbbé tesznek »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirkemellfilé
  • őrölt bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg krémsajt
  • olívaolaj

A körethez

  • 30 dkg rizs
  • fél dl olaj
  • 1 kiskanál sáfrány
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 db piros húsú paprika
  • 1 db sárga húsú paprika
  • 1 csokor petrezselyem
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemellfiléket félbevágjuk, szétnyitjuk, klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A zúzott fokhagymát elkeverjük a krémsajttal, a hússzeletek közepére egy-egy evőkanál tölteléket kanalazunk, a hús sarkait középre ráhajtjuk, és hústűvel összetűzzük. Forró serpenyőben, olívaolajon, lefedve, közepes tűzön pirosra sütjük. A körethez az olajon átforgatott rizst, megsózzuk, rászórjuk a sáfrányt, felöntjük, kétszeres forró vízzel, és lefedve lassú tűzön megpároljuk. A sárgarépát, a paprikákat kicsi kockákra daraboljuk, majd a felaprított petrezselyemmel olajon megpirítjuk, és a párolt rizzsel összeforgatjuk.

Blog.hu ajánló