no

Krémsajtos húsbatyuk

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Krémsajtos húsbatyuk

Hozzávalók 4 személyre

  • 4 db csirkemellfilé
  • őrölt bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg krémsajt
  • olívaolaj

A körethez

  • 30 dkg rizs
  • fél dl olaj
  • 1 kiskanál sáfrány
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 db piros húsú paprika
  • 1 db sárga húsú paprika
  • 1 csokor petrezselyem
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemellfiléket félbevágjuk, szétnyitjuk, klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A zúzott fokhagymát elkeverjük a krémsajttal, a hússzeletek közepére egy-egy evőkanál tölteléket kanalazunk, a hús sarkait középre ráhajtjuk, és hústűvel összetűzzük. Forró serpenyőben, olívaolajon, lefedve, közepes tűzön pirosra sütjük. A körethez az olajon átforgatott rizst, megsózzuk, rászórjuk a sáfrányt, felöntjük, kétszeres forró vízzel, és lefedve lassú tűzön megpároljuk. A sárgarépát, a paprikákat kicsi kockákra daraboljuk, majd a felaprított petrezselyemmel olajon megpirítjuk, és a párolt rizzsel összeforgatjuk.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük