Bundás hús
Bundás hús
Hozzávalók 6 személyre
- 1 kg sertéscomb
- 4-5 fej hagyma
- olaj
- tojás
- liszt
- bors
- paprika
- foghagyma
- só
- ételízesítő
Elkészítés:
A sertéscombot felszeletelem, kissé kiklopfolom, lisztbe, majd tojásba forgatom, hirtelen megsütöm őket olajban /csak a bundának kell megpirulni/. Pörköltalapot készítek /hagyma, bors, paprika/ igazán egy kicsi házi zsíron az igazi. Majd ebbe az alapba belefektetem a kisütött husikat. Kevés vizet öntök rá és puhára párolom. Kavarni nem szabad, csak kicsit mozgatni, mert a bunda leesik a húsról. Akár rizst, akár burgonyát tálalunk hozzá, nagyon ízletes.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept