Szardíniás spagetti
Szardíniás spagetti
Hozzávalók 4 személyre
- 1 cs. spagetti (gluténmentes)
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 konzerv szardínia
- 1 konzerv paradicsomszósz
- jó maroknyi olívabogyó
- só, bors
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, majd olajon megpároljuk. A halról lecsepegtetjük a levet, majd a hagymához adjuk. Rázúzzuk a fokhagymát, hozzáöntjük a paradicsomlevet, fűszerezzük, és összefőzzük. A végén hozzáadjuk az olajbogyót. Egy kis bazsalikomot szórunk rá. Tésztával tálaljuk, és ízlés szerint reszelhetünk egy kis sajtot a tetejére.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept