Csirkepörkölt

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Nagyon csajos az új hajszíntrend: mindenki megfordul utána az utcán »

9 karcsúsító ruhafazon, ami tökéletes homokóra alakot varázsol - Észbontóan nőiesek! »

Formás, feszes, nőies kar, súlyzózás nélkül: csak te és egy fal kell hozzá »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 6 db csirkecomb
  • 6 db csirkeszárny
  • 6 db nagy vöröshagyma
  • 1 db tv paprika
  • 2 db paradicsom
  • 2 evőkanál pirospaprika
  • 3 evőkanál liszt
  • 5 evőkanál olaj
  • 2 teáskanál só
  • 5 kávéskanál ételízesítő
  • 2 kávéskanál bors
  • kevés majoránna
  • 1 csomag tészta
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombról a bőrt lefejtjük, kettévágjuk és levágjuk a csontról a húst, a csirkeszárnyról levágjuk a tövét (jó lesz a kutyának,) másik két részét kettévágjuk. A hagymát megpucoljuk és összevágjuk, majd az olajon megfuttatjuk, beletesszük a sót, majd az összevágott paradicsomot és paprikát is. A húsdarabokat belerakjuk, kicsit megpirítjuk, majd beletesszük a pirospaprikát, átforgatjuk és felöntjük annyi vízzel, ami ellepi, beletesszük az ételízesítőt, a borsot és a majoránnát. Kb. 50 percet főzzük. A lisztet simára keverjük a pörkölt szaftjával és a levet ezzel sűrítjük. Végül a tésztát sós vízbe megfőzzük.

Blog.hu ajánló