Kukoricás virsli

Ez is érdekelhet

Tavaszi nagytakarítás kényelmesen (x)

Könyvajánló – Mazel Tov: Emberek, ételek, élmények (x)

Ünnepeld te is a víz világnapját Budapest legjobb fürdőjében! (x)

Budapest egyedülálló szabadtéri családi játszóparkja újra megnyitja kapuit! (x)

beauty and style

Az idei év legbájosabb ruhái molett alkatra: van miből ihletet meríteni tavaszra és nyárra »

Ragyogó arcbőr, mitesszerek nélkül: pórustisztító arcmaszkok körképe »

Zseniálisan rafinált trükk, amitől dúsabb lesz a hullámos frizura: csak hajgumi kell hozzá »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Kukoricás virsli

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 db virsli (lehet sajtos)
  • 2 dobozos kukorica
  • Bors
  • Pirospaprika
  • Ketchup
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
Recept idők

Elkészítés:

Először zsíron/olajon az apróra vágott hagymát megpirítjuk, utána hozzátesszük a felkarikázott virslit. Néhány percig együtt pirítjuk, majd összekeverjük a lecsöpögtetett kukoricával. (Mirelittel is készíthetjük, akkor előbb a kukorica kerül bele, utána a virsli). Én 1 kávéskanál borsot teszek hozzá, majd 2 evőkanál pirospaprikát, végül 3 evőkanál ketchupot. Ezt azonban ízlés szerint változtathatjuk. Ha valaki szereti a pikáns ételeket, használhat csípős pirospaprikát. Végül öntsük fel az egészet egy kis vízzel. Kb. 15 percig főzzük. Ha a kukorica és a virsli megpuhul, kész is az étel.

Ezt is szeretjük