Kukoricás virsli
Kukoricás virsli
Hozzávalók 4 személyre
- 8 db virsli (lehet sajtos)
- 2 dobozos kukorica
- Bors
- Pirospaprika
- Ketchup
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
Elkészítés:
Először zsíron/olajon az apróra vágott hagymát megpirítjuk, utána hozzátesszük a felkarikázott virslit. Néhány percig együtt pirítjuk, majd összekeverjük a lecsöpögtetett kukoricával. (Mirelittel is készíthetjük, akkor előbb a kukorica kerül bele, utána a virsli). Én 1 kávéskanál borsot teszek hozzá, majd 2 evőkanál pirospaprikát, végül 3 evőkanál ketchupot. Ezt azonban ízlés szerint változtathatjuk. Ha valaki szereti a pikáns ételeket, használhat csípős pirospaprikát. Végül öntsük fel az egészet egy kis vízzel. Kb. 15 percig főzzük. Ha a kukorica és a virsli megpuhul, kész is az étel.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept