Halpástétom
Halpástétom
Hozzávalók 2 személyre
- 1-2 doboz olajos tonhal
- 1 tejföl
- 1 ek. mustár
- 1-2 db savanyú alma
- citromlé
- csipet bors
- 1 ek. majonéz
Elkészítés:
Az olajos hal levét leöntjük, villával egy picit megnyomkodjuk.
Az almát lereszeljük és ráfacsarunk egy fél citrom levét.
A tejfölt, a majonézt, a mustárt kikeverjük, adunk hozzá egy kis borsot, és a hallal illetve az almával együtt jól összekeverjük. Majd 1 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Pirítóssal tálaljuk!
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept