Halpástétom

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Halpástétom

Hozzávalók 2 személyre

  • 1-2 doboz olajos tonhal
  • 1 tejföl
  • 1 ek. mustár
  • 1-2 db savanyú alma
  • citromlé
  • csipet bors
  • 1 ek. majonéz
Recept idők

Elkészítés:

Az olajos hal levét leöntjük, villával egy picit megnyomkodjuk.
Az almát lereszeljük és ráfacsarunk egy fél citrom levét.
A tejfölt, a majonézt, a mustárt kikeverjük, adunk hozzá egy kis borsot, és a hallal illetve az almával együtt jól összekeverjük. Majd 1 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Pirítóssal tálaljuk!

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük