Tonhalas vegyes saláta
Tonhalas vegyes saláta
Hozzávalók 2 személyre
- 1 fej saláta
- 1 doboz olajos tonhal
- lilahagyma
- paradicsom
- paprika
- uborka
- sárgarépa
- ecet
- só
- tökmagolaj
Elkészítés:
A zöldségeket jól megmossuk. Az uborkát legyaluljuk, a sárgarépát lereszeljük, a paradicsomot, a hagymát feldaraboljuk, a paprikát is. Mindent egy jó nagy tálba teszünk, ráöntjük az olajos halat, megsózzuk, jól összekeverjük, leöntjük ecetes vízzel, és a házi tökmagolajjal meglocsoljuk. Pirítóssal tálaljuk.(Ízlés szerint tehetünk hozzá céklát, cukkinit, ami éppen van otthon.)
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció