Répatatár

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Répatatár

Hozzávalók 4 személyre:

  • 40 dkg sárgarépa
  • 1 db vöröshagyma (kisebb)
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 ek worcester szósz
  • 1 ek dijoni mustár
  • 1 kk bors
  • 1/2 kk chilli
  • 1 kk só
  • 1 dl extra szűz olíva
Recept idők

Elkészítés:

A sárgarépát gyümölcscentrifugában kicentrifugázzuk. A lére nem lesz szükségünk, csak a répamasszára. A masszát egy tálba tesszük, a hagymákat megtisztítjuk és a répához reszeljük. Az olajat és fűszereket is hozzáadjuk, majd alaposan összedolgozzuk. A fűszerek mennyiségét mindenki a saját ízlésének megfelelően alakíthatja. A végeredmény egy jól kenhető massza, melynek az íze megtévesztésig hasonlít az eredeti tatár beafstek ízére. Hűtsük le, meleg pirítóssal vagy kenyér chipsszel és friss zöldségekkel tálaljuk.

1
2
Ezt is szeretjük