Tojássaláta fokhagymás öntettel
Tojássaláta fokhagymás öntettel
Hozzávalók 4 személyre
- 50 dkg burgonya
- só
- 4 db tojás
- 2 db alma
- 2 csomó retek
- 1 csomó újhagyma
- 1 fej saláta
Öntethez
- 450 gr-os nagy tejföl
- 1 cs kapor
- 1 fej fokhagyma
Elkészítés:
A burgonyát apró kockákra vágjuk, és sós vízben megfőzzük, a tojásokat keményre főzzük, cikkekre vágjuk, az almát, a retket, az újhagymát kockákra vágjuk. Salátás tálban a salátaleveleket elrendezzük, és az összes hozzávalót hozzáadjuk. A tejfölből, kaporból, reszelt fokhagymából öntetet készítünk, és tálalás előtt ráöntjük a salátára.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept