Tojássaláta fokhagymás öntettel

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tojássaláta fokhagymás öntettel

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg burgonya
  • 4 db tojás
  • 2 db alma
  • 2 csomó retek
  • 1 csomó újhagyma
  • 1 fej saláta

Öntethez

  • 450 gr-os nagy tejföl
  • 1 cs kapor
  • 1 fej fokhagyma
Recept idők

Elkészítés:

A burgonyát apró kockákra vágjuk, és sós vízben megfőzzük, a tojásokat keményre főzzük, cikkekre vágjuk, az almát, a retket, az újhagymát kockákra vágjuk. Salátás tálban a salátaleveleket elrendezzük, és az összes hozzávalót hozzáadjuk. A tejfölből, kaporból, reszelt fokhagymából öntetet készítünk, és tálalás előtt ráöntjük a salátára.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük