Márványsajttal töltött gomba

beauty and style
Top olvasott cikkek

Márványsajttal töltött gomba

Hozzávalók 4 személyre:

  • Személyenként 4 db pecsérke /sampion/ gomba
  • 20 dkg márványsajt
  • 1 tojás
  • 1 kanál zsemlemorzsa
  • 2 szelet bacon szalonna
  • 2 ek. olaj
  • 2 ek. tejföl
Recept idők

Elkészítés:

A gombát előkészítem. Szárát apróra vágom, hozzáadom a fele márványsajtot, a tojást, a zsemlemorzsát és megtöltöm a gombafejeket. Tetejére kis bacon szalonna darabokat ültetek, és jénaiban 30 perc alatt, 240 fokon megsütöm.
Olajon lisztet pirítok, belemorzsolom a maradék márványsajtot, pici vizet engedek hozzá, ha kell étkezési keményítővel sűrítem.
Előételként tálalom, de sült krumplival is pompás vacsora!

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük