Márványsajttal töltött gomba

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Tökéletes szemöldök gyanta nélkül: így fésüld, hogy szedni is alig kelljen »

Nincs köldöke a Victoria’s Secret modelljének: ilyen a hasa retus nélkül »

Így kommunikáld okosan, ha nem hívsz meg valakit az esküvőre, aki számít rá »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • Személyenként 4 db pecsérke /sampion/ gomba
  • 20 dkg márványsajt
  • 1 tojás
  • 1 kanál zsemlemorzsa
  • 2 szelet bacon szalonna
  • 2 ek. olaj
  • 2 ek. tejföl
Recept idők

Elkészítés:

A gombát előkészítem. Szárát apróra vágom, hozzáadom a fele márványsajtot, a tojást, a zsemlemorzsát és megtöltöm a gombafejeket. Tetejére kis bacon szalonna darabokat ültetek, és jénaiban 30 perc alatt, 240 fokon megsütöm.
Olajon lisztet pirítok, belemorzsolom a maradék márványsajtot, pici vizet engedek hozzá, ha kell étkezési keményítővel sűrítem.
Előételként tálalom, de sült krumplival is pompás vacsora!

Ezt is szeretjük