Márványsajttal töltött gomba

Ez is érdekelhet

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

beauty and style

A kávéfilter erre is jó: olcsó trükk a smink tökéletesítésére »

Magyar márka táskái New Yorkban: a Nini Molnar nemzetközi sikerekre tör »

Felejtsd el az uncsi karácsonyi zoknit: ajándékozz élményt! (x) »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Márványsajttal töltött gomba

Hozzávalók 4 személyre:

  • Személyenként 4 db pecsérke /sampion/ gomba
  • 20 dkg márványsajt
  • 1 tojás
  • 1 kanál zsemlemorzsa
  • 2 szelet bacon szalonna
  • 2 ek. olaj
  • 2 ek. tejföl
Recept idők

Elkészítés:

A gombát előkészítem. Szárát apróra vágom, hozzáadom a fele márványsajtot, a tojást, a zsemlemorzsát és megtöltöm a gombafejeket. Tetejére kis bacon szalonna darabokat ültetek, és jénaiban 30 perc alatt, 240 fokon megsütöm.
Olajon lisztet pirítok, belemorzsolom a maradék márványsajtot, pici vizet engedek hozzá, ha kell étkezési keményítővel sűrítem.
Előételként tálalom, de sült krumplival is pompás vacsora!

Ezt is szeretjük