Márványsajttal töltött gomba

Ez is érdekelhet

Szemüveg helyett ma már a sasszeműség a menő (x)

Inkontinencia és hüvelyszárazság - Mutatunk egy fájdalommentes és azonnali megoldást (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

Ha megkóstolod, nem fogsz más édességet kívánni: könnyű, diétás és finom »

Most nagyon olcsók: 8 ruhadarab, amit érdemes beszerezni a leárazásokon »

Michael Jackson 20 éves lánya smink nélkül még gyönyörűbb: megmutatta vagány stílusát »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • Személyenként 4 db pecsérke /sampion/ gomba
  • 20 dkg márványsajt
  • 1 tojás
  • 1 kanál zsemlemorzsa
  • 2 szelet bacon szalonna
  • 2 ek. olaj
  • 2 ek. tejföl
Recept idők

Elkészítés:

A gombát előkészítem. Szárát apróra vágom, hozzáadom a fele márványsajtot, a tojást, a zsemlemorzsát és megtöltöm a gombafejeket. Tetejére kis bacon szalonna darabokat ültetek, és jénaiban 30 perc alatt, 240 fokon megsütöm.
Olajon lisztet pirítok, belemorzsolom a maradék márványsajtot, pici vizet engedek hozzá, ha kell étkezési keményítővel sűrítem.
Előételként tálalom, de sült krumplival is pompás vacsora!

Ezt is szeretjük