Tejfölös-kapros borjúmirigy

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tejfölös-kapros borjúmirigy

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 db borjúmirigy
  • ízlés szerint só
  • bors
  • fokhagymapor
  • vágott kapor
  • olaj étkezési keményítő
Recept idők

Elkészítés:

A borjúmirigyet lehártyázom, feldarabolom. Sózom, lisztben megforgatom és olajon elősütöm.
A zsírját leszűröm és ezen főzöm tovább, felöntve vízzel, hogy ellepje. Sózom, borsozom és amikor szépen lassan takarékon megpuhult, hozzáteszem a finomra vágott kaprot és tejföllel, étkezési keményítővel behabarom.
Sült krumplival, vagy ha ráérek, házi hercegnőburgonyával tálalom.

1
2

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük