Zöldborsókrémleves

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zöldborsókrémleves

Hozzávalók 4 személyre:

  • 10 dkg vaj
  • 2 cs petrezselyemzöld
  • 30 dkg zöldborsó - lehet mirelit is
  • csipet só
  • csipet cukor
  • 3 dl főzőtejszín
  • 2 db tojás
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 db zsemle a tálaláshoz
Recept idők

Elkészítés:

A vajat felforrósítjuk, az apróra vágott petrezselyemzöldet, a zöldborsót hozzáadjuk, majd fedő alatt pároljuk. Sóval, cukorral ízesítjük, felöntjük kevés vízzel, majd mixerrel krémesítjük. A tejszínt a tojássárgájával, és a liszttel simára keverjük, majd behabarjuk a levest és néhány percig forraljuk. Pirított zsemlekockákkal tálaljuk.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük