Csirkemáj falatkák

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csirkemáj falatkák

Hozzávalók 4 személyre:

  • 30 dkg tanyasi csirkemáj
  • 8 vékony szelet falusi füstölt sonka
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 levél lestyán
  • 4 levél zsálya
  • 5 szem kisebb burgonya
  • 2 kisebb cukkini
  • 1,5 dl szőlőmagolaj
  • Himalája só
Recept idők

Elkészítés:

A fokhagymagerezdeket elfelezzük, megsózzuk, betekerjük zsálya/lestyánlevéllel, majd a bevágott csirkemáj közepébe tesszük, és rátekerünk egy szelet sonkát.
Jénai tálra ültetjük őket, és 30 perc alatt 150 C-on megsütjük.
A burgonyákat hámozzuk, felszeleteljük hosszú hasábokra,úgy hogy a hasábburgonyánál kicsit vékonyabb hasábokat kapjunk.
Nagy lángon, a felforrósított olajon elkezdjük pirítani a krumplit, mintha sült burgonyát készítenénk.
6-8 perc múlva hozzátesszük a cukkinit, és még pár percig sütjük a kettőt együtt nagy lángon.
Ezután fedő alatt hagyjuk készre puhulni!

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük