Csirkemáj falatkák

Ez is érdekelhet

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

beauty and style

Frissítő, pórusösszehúzó arcmaszk 2 perc alatt: a reggeli rohanásba is belefér »

Túlsúlyos, de megtalálta a nőies oldalát: Tess Holliday imád öltözködni »

Szoknya és kabát nőiesen: így lehetsz csinos a téli rétegekben »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Csirkemáj falatkák

Hozzávalók 4 személyre:

  • 30 dkg tanyasi csirkemáj
  • 8 vékony szelet falusi füstölt sonka
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 levél lestyán
  • 4 levél zsálya
  • 5 szem kisebb burgonya
  • 2 kisebb cukkini
  • 1,5 dl szőlőmagolaj
  • Himalája só
Recept idők

Elkészítés:

A fokhagymagerezdeket elfelezzük, megsózzuk, betekerjük zsálya/lestyánlevéllel, majd a bevágott csirkemáj közepébe tesszük, és rátekerünk egy szelet sonkát.
Jénai tálra ültetjük őket, és 30 perc alatt 150 C-on megsütjük.
A burgonyákat hámozzuk, felszeleteljük hosszú hasábokra,úgy hogy a hasábburgonyánál kicsit vékonyabb hasábokat kapjunk.
Nagy lángon, a felforrósított olajon elkezdjük pirítani a krumplit, mintha sült burgonyát készítenénk.
6-8 perc múlva hozzátesszük a cukkinit, és még pár percig sütjük a kettőt együtt nagy lángon.
Ezután fedő alatt hagyjuk készre puhulni!

Ezt is szeretjük