Narancstorta

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Narancstorta

Hozzávalók 12 személyre:

Piskóta

  • 6 tojás
  • 15 dkg cukor
  • 16 dkg rétesliszt
  • 1 sütőpor
  • 1 vaníliás cukor

Krém

  • 3 tojássárgája
  • 12 dkg cukor
  • 2 ek. citrom leve
  • 1 vaníliás cukor
  • 1 (főzős) vaníliás pudingpor
  • 4 dl 100%-os narancslé
  • _Továbbá_
  • 4 dl habtejszín
  • 3-4 db narancs
  • 2 tasak zselatin
Recept idők

Elkészítés:

A piskóta hozzávalóit összekeverjük és megsütjük.

A krém hozzávalóit felfőzzük és kihűtjük.

Közben kemény habbá verünk 4 dl habtejszínt, majd a kihűlt krémmel összekeverjük.

Ha kihűlt a piskóta, kettévágjuk, megkenjük a krémmel, rátesszük a felső piskótát, és az egészet beborítjuk a maradék krémmel. Narancskarikákkal díszítjük, majd zselatinnal bevonjuk.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük