Szarvasgombás cukkini
Szarvasgombás cukkini
Hozzávalók 2 személyre
- 1 nagyobb cukkini
- 100 gramm natúr camembert
- só és bors
- késhegynyi szarvasgomba kaviár
- 2 db paradicsom
Elkészítés:
A cukkinit alaposan megmossuk, és kb. 7 cm-es darabokra vágjuk. Minden darab belsejét kissé kivájjuk, sózzuk-borsozzuk, és 180 fokra előmelegített sütőben elősütjük (kb. 10 perc alatt). Ezután a cukkinit megtöltjük sajttal, és visszatesszük a sütőbe 5 percre. Amikor elkészült, a szarvasgombás kaviárból teszünk rá egy keveset, és paradicsomkarikán kínáljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept