Paradicsomos tésztasaláta

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paradicsomos tésztasaláta

Hozzávalók 6 személyre:

  • 1 cs penne tészta
  • 10 dkg zeller
  • 10 dkg szárzeller
  • 4 db zöldhagyma
  • 3 doboz tonhal konzerv
  • 1 dl olívaolaj
  • 20 szem kapribogyó
  • 4 db paradicsom
  • 4 dl paradicsomlé
  • őrölt bors
  • zöldsaláta ízlés szerint
Recept idők

Elkészítés:

A paradicsomok héját lehúzzuk, kockákra vágjuk, a paradicsom ivólevet felforraljuk, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott zellert, a kettévágott kapribogyót, majd levesszük, és félretesszük hűlni. A szárzellert vékonyra szeleteljük, és összekeverjük a paradicsomkockával, a vágott hagymával, sóval, borssal, olajjal, és a halkonzervvel.Amikor kihűlt a paradicsomlé, ráöntjük a halas salátára. A tésztát bő, sós forró vízben kifőzzük, leszűrjük, majd összekeverjük a halas-paradicsomos salátával. Ízlés szerint salátával bekeverve, vagy salátára tálaljuk.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük