Tojásos-tejfölös karfiol
Tojásos-tejfölös karfiol
Hozzávalók 4 személyre
- 1 fej karfiol (lehet brokkoli is)
- 5-6 tojás
- 1 nagy pohár tejföl
- sajt
- só
- olaj
- pici zsemlemorzsa
Elkészítés:
Előfőzöm a karfiolt, rózsáira szedve. Egy jénai tál aljába kevés olajat teszek, meghintem zsemlemorzsával, erre ráteszem a karfiolt. A tojást és a tejfölt összekeverem, megsózom, reszelek bele sajtot. Ezt a masszát ráöntöm a karfiolra. Sütőbe teszem. Esetleg 5 perccel korábban, mielőtt kivennénk, sajtot teszünk a tetejére.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept