Buddha-tál avokádós öntettel
A receptet egyik ismerősömtől tanultam, aki vegetáriánus étrendje miatt sok hasonló ételt készít!
Buddha-tál avokádós öntettel
Hozzávalók 2 személyre
- fél avokádó
- 1 marék főtt lencse
- 1 bébicékla
- 1 marék vízben főtt, fokhagymás kukoricadara
- 1 marék saláta
- fél marék gombakonzerv
- megpirítva fél marék felkockázott batáta (édesburgonya)
- 1 kávéskanál fekete szezámmag
- bors
- fél avokádó
- 1 teáskanál citromlé
- só
Elkészítés:
A salátához
Egy gömbölyded tálba kanalazzuk a kukoricadarát. A tetején elrendezzük a többi hozzávalót.
Az öntethez
Az öntet hozzávalóit turmixban pürésítjük, pici vízzel hígítjuk megfelelő sűrűségűre. Meglocsoljuk vele a salátát, megszórjuk fekete szezámmaggal.
Elkészítési idő: 10 perc
Energiatartalom 1 adag: 450 kcal
A recept nehézségi foka 1
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept