Buddha-tál avokádós öntettel
beauty and style
- Hamar kiverik a biztosítékot, pedig sokan viselik így ezeket a darabokat: 6 részlet a nyári öltözékben, ami megosztónak számít »
- 7 nap alatt tisztább, erősebb, ragyogóbb bőr? – A megújult szépségampullák tesztje minket is meglepett »
- Gyönyörűen formálja a lábakat ez a torna, és csak 15 perc naponta: tónusosabb, keskenyebb combokat farag »

Top olvasott cikkek
- Kvíz! Emlékszel az általánosban tanult versekre? 8 idézet szerzőjére kérdezünk rá
- Kvíz! Átmennél most az elsősegélyvizsgán? 8 kérdés, amire nem csak a jogsi miatt kell tudni a választ
- Az 5 legrosszabb élelmiszer, ami rontja a vérkeringést: szűkítik az ereket, emelik a koleszterinszintet
- Dobó Kata 25 év után felvette a zöld miniruhát: A miniszter félrelépben láttuk rajta először
- 22 évesen vesztették életüket a magyar sziámi ikrek: kegyetlenül kihasználták, vásárban mutogatták őket
A receptet egyik ismerősömtől tanultam, aki vegetáriánus étrendje miatt sok hasonló ételt készít!
Buddha-tál avokádós öntettel
Hozzávalók 2 személyre
- fél avokádó
- 1 marék főtt lencse
- 1 bébicékla
- 1 marék vízben főtt, fokhagymás kukoricadara
- 1 marék saláta
- fél marék gombakonzerv
- megpirítva fél marék felkockázott batáta (édesburgonya)
- 1 kávéskanál fekete szezámmag
- bors
- fél avokádó
- 1 teáskanál citromlé
- só
Elkészítés:
A salátához
Egy gömbölyded tálba kanalazzuk a kukoricadarát. A tetején elrendezzük a többi hozzávalót.
Az öntethez
Az öntet hozzávalóit turmixban pürésítjük, pici vízzel hígítjuk megfelelő sűrűségűre. Meglocsoljuk vele a salátát, megszórjuk fekete szezámmaggal.
Elkészítési idő: 10 perc
Energiatartalom 1 adag: 450 kcal
A recept nehézségi foka 1

Még több recept