Medvehagymás vajkrém
Ez is érdekelhet
- A természet ihletet ad (x)
- „Szeretek vezető lenni, de még jobban szeretem, hogy nőként lehetek az” (x)
- Thomas Anders Budapesten! (x)
- Tökéletes mosásra vágysz? Ezeket tartsd szem előtt! (x)
- Így biztosíthatod a higiéniát az otthonodban! (x)
- Így okosítsd fel az irodát! (x)
- Jótékonysági főzés Dobó Ágival (x)
beauty and style
- Így tökéletesítheted a frizurádat egy színes kendővel: 3 egyszerű, de csodás variáció, amivel garantáltan sikert aratsz »
- Ez a retró minta a nyár legbájosabb trendje: játékos és feltűnő, mégis nőiessé teszi a szettet »
- Anne Hathaway először jelent meg a cannes-i filmfesztiválon, és megadta a módját: gyönyörű ruhát választott »

Top olvasott cikkek
- Melyik magyar városban van a képen szereplő székesegyház? Tippelj a kvízben!
- 10 kérdéses villámkvíz a magyar gasztronómiáról: milyen töltelék van a Gundel-palacsintában?
- Melyik oldalon található a máj? 8 kérdéses kvíz az emberi szervezet felépítéséről
- A 4 legrosszabb reggeli, amit mégis sokan fogyasztanak: pillanatok alatt megemelik a vércukorszintet
- Az erős szexuális vonzalom 7 legfőbb jele - Már az ismerkedés során észreveheted őket
Medvehagymás vajkrém
Hozzávalók 2 személyre
- 2,5 dkg medvehagyma
- 1 ek olívaolaj
- 1 tk citromlé
- 10 dkg vaj
- só (ízlés szerint)
Elkészítés:
A medvehagymát vágjuk fel apróra, majd adjuk hozzá az olívaolajat, a citromlevet, ízlés szerint sót, és botmixerrel pépesítsük.
Ezután adjuk hozzá a puha vajat, és keverőkanállal alaposan keverjük össze, hogy jó krémes legyen, majd tálalásig tegyük be a hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.
Az elkészült medvehagymás vajat fogyaszthatjuk kenyérre kenve, retekkel, paradicsommal, paprikával...... Ízlés szerint ezzel a fűszervajjal megtölthetjük pl. a csirkemellet sütés előtt, mert úgy is nagyon finom.

Még több recept