Medvehagymás vajkrém

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Szorítja, nyomja a lábad a cipő? Okos trükkök, melyekkel kényelmessé teheted »

Tökéletes szemöldök gyanta nélkül: így fésüld, hogy szedni is alig kelljen »

Nincs köldöke a Victoria’s Secret modelljének: ilyen a hasa retus nélkül »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 2 személyre:

  • 2,5 dkg medvehagyma
  • 1 ek olívaolaj
  • 1 tk citromlé
  • 10 dkg vaj
  • só (ízlés szerint)
Recept idők

Elkészítés:

A medvehagymát vágjuk fel apróra, majd adjuk hozzá az olívaolajat, a citromlevet, ízlés szerint sót, és botmixerrel pépesítsük.

Ezután adjuk hozzá a puha vajat, és keverőkanállal alaposan keverjük össze, hogy jó krémes legyen, majd tálalásig tegyük be a hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.

Az elkészült medvehagymás vajat fogyaszthatjuk kenyérre kenve, retekkel, paradicsommal, paprikával...... Ízlés szerint ezzel a fűszervajjal megtölthetjük pl. a csirkemellet sütés előtt, mert úgy is nagyon finom.

Ezt is szeretjük