Vörös tonhalas pástétom

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vörös tonhalas pástétom

Hozzávalók 2 személyre:

  • 1 kisebb szelet vörös tonhal
  • 1 tk szőlőmagolaj a sütéshez
  • 2 ek vaj
  • 2 ek majonéz
  • 1 zöldhagyma
  • só, bors
Recept idők

Elkészítés:

A tonhalat mindkét oldalán nagyon forró serpenyőlapon, 1-2 perc alatt megsütjük, majd hűtőszekrényben lehűtjük.
Villával jól összetörjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót és a nagyon vékonyan felkarikázott zöldhagymát.
Jól lehűtve fogyasztjuk!

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük