Vörös tonhalas pástétom

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vörös tonhalas pástétom

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 kisebb szelet vörös tonhal
  • 1 tk szőlőmagolaj a sütéshez
  • 2 ek vaj
  • 2 ek majonéz
  • 1 zöldhagyma
  • só, bors
Recept idők

Elkészítés:

A tonhalat mindkét oldalán nagyon forró serpenyőlapon, 1-2 perc alatt megsütjük, majd hűtőszekrényben lehűtjük.
Villával jól összetörjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót és a nagyon vékonyan felkarikázott zöldhagymát.
Jól lehűtve fogyasztjuk!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük