
Piskótatekercs liszt nélkül


Piskótatekercs liszt nélkül
Hozzávalók 8 személyre
- 5 db M-es tojás
- 5 ek eritrit
- 6 ek mák
Töltelék
- házi baracklekvár
Tetejére
- nyírfa porcukor
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk az eritritet is, és továbbverjük robotgép segítségével, ezt követően a tojások sárgáját is hozzáforgatjuk, végül a darált mákot is belekanalazzuk, és homogénné kevertetjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük, és előmelegített 180 fokos sütőben 8-10 perc alatt készre sütjük. Ne süssük túl!
Hagyjuk kihűlni. Én nem szoktam a piskótát, ki-be tekergetni, ha nem sütjük túl fel lehet tekerni anélkül is, ha túlsütöttük, így sem, úgy sem... Megkentem házi - cukor nélkül eltett - baracklekvárral, óvatosan feltekertem, Azonnal fogyasztható. Mint a képen is látszik nem bántam csínján a töltelékkel.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!
Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
Még több recept