Fehérboros, sajtos csirkeragu

Ez is érdekelhet

Országos Iskolakert-fejlesztési Program: úton egy környezettudatos generáció felé (x)

Folyton eltapsolja gyermeked a zsebpénzét? Van megoldás! (x)

Hosszabbítsd meg a nyarat SZÉP-kártyával! (x)

Bemutatták a Tháliában a világ leghíresebb krimijét (x)

beauty and style

Tényleg mindenhez passzol a ballonkabát: nem kell sok hozzá, hogy sikkes legyen »

Aktiválja a kollagéntermelést, segíti a sejtmegújulást: a peptides kezelés regenerálódásra készteti a bőrt »

Madonna lánya egyre dögösebb: a 23 éves Lourdes úgy pózol, mint a profi modellek »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Fehérboros, sajtos csirkeragu

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg csirkemell
  • 1 főzőhagyma
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 1 doboz (140g ) kockasajt
  • 2 dl száraz fehérbor
  • bors
  • petrezselyem
  • 1 ek vaj
  • 1,5 dl húsalaplé
Recept idők

Elkészítés:

Egy serpenyőben a felhevített olajon fonnyasszuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a felkockázott húst és alaposan pirítsuk át.
A bort egy kisebb lábasban a felére forraljuk vissza, majd öntsük a húshoz, és adjuk hozzá a kisebb darabokra vágott sajtot. Ízesítsük sóval, borssal, zúzott fokhagymával és kevergessük addig, amíg a sajt krémessé nem válik, ezután hígítsuk a ragut húsalaplével, keverjük hozzá a vajat, szórjuk meg a felaprított petrezselyemmel, és forraljuk össze.
A ragut párolt rizzsel vagy főtt tésztával kínáljuk.

Ezt is szeretjük