Kanizsai sült
Kanizsai sült
Hozzávalók 4 személyre
- 70 dkg sertéslapocka
- 70 dkg burgonya
- 2 fej vöröshagyma
- 10 dkg szárazkolbász
- 2 dl tejszín
- 1 kisdoboz tejföl
- 20 dkg sajt
- ételízesítő
- só
- bors
- bazsalikom
Elkészítés:
A burgonyát, a kolbászt, a hagymát felszeleteljük, a húst csíkokra vágjuk, és sorban beletesszük egy kikent tűzálló tálba, közben megszórjuk ételízesítővel. Addig rétegezzük, míg el nem fogynak a hozzávalók. A tejszínt a tejföllel összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, majd ráöntjük az ételre. Megszórjuk reszelt sajttal, és bazsalikommal, majd letakarva sütjük. A fóliát levéve addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept