Kanizsai sült

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kanizsai sült

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg sertéslapocka
  • 70 dkg burgonya
  • 2 fej vöröshagyma
  • 10 dkg szárazkolbász
  • 2 dl tejszín
  • 1 kisdoboz tejföl
  • 20 dkg sajt
  • ételízesítő
  • bors
  • bazsalikom
Recept idők

Elkészítés:

A burgonyát, a kolbászt, a hagymát felszeleteljük, a húst csíkokra vágjuk, és sorban beletesszük egy kikent tűzálló tálba, közben megszórjuk ételízesítővel. Addig rétegezzük, míg el nem fogynak a hozzávalók. A tejszínt a tejföllel összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, majd ráöntjük az ételre. Megszórjuk reszelt sajttal, és bazsalikommal, majd letakarva sütjük. A fóliát levéve addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.

Ezt is szeretjük