Lecsós hátszín
Lecsós hátszín
Hozzávalók 4 személyre
- 40 dkg hátszín
- 10 dkg füstölt szalonna
- 3 db paradicsom
- 3 db paprika
- vöröshagyma
- só
- bors
Elkészítés:
A hátszínből szeleteket vágunk, klopfoljuk, sózzuk, roston mindkét oldalát elősütjük, kevés zsiradékban. Elkészítjük a szalonnás lecsót: kockára vágjuk a szalonnát, hozzáadjuk a kockára vágott vöröshagymát és megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot, sózzuk, borsozzuk. Az elősütött szeleteket a lecsóban puhára pároljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept