Spárgás, hollandis palacsinta
Spárgás, hollandis palacsinta
Hozzávalók 4 személyre
- 1 csomag fehér spárga
- 1 csomag prágai sonka
- 2 dl hollandi mártás
- 20 dkg zsíros, reszelt sajt
- 12 db palacsinta
Elkészítés:
A spárgát megpucolom, és 1 l vízben megfőzöm, melegen tartom. A palacsintákat kisütöm. A meleg palacsintára teszek 1 szelet sonkát, majd rárakok 4 szál forró spárgát. Erre bőven szórok reszelt sajtot, majd szépen feltekerem. A tányér közepére teszem, és nyakon öntöm a forró hollandi mártással. Egy kicsi reszelt sajtot szórok a tetejére. Nagyon finom, laktató étel.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept