lecsós tök

beauty and style
Top olvasott cikkek

lecsós tök

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 ek. olaj
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 3-4 TV paprika
  • 1 nagyobb paradicsom
  • 1 közepes tök
  • 1 csokor kapor
  • ételízesítő
  • 4-5 szem bors
  • 1 tk. őrölt pirospaprika
  • 1 ek. liszt
  • 2 dl tejföl
Recept idők

Elkészítés:

Az olajon üvegesre fonnyasztjuk a hagymát, hozzáadjuk a karikára vágott paprikákat, fedő alatt pároljuk, míg a paprika össze nem esik. Ekkor megszórjuk pirospaprikával, belekeverjük a legyalult tököt, a gerezdekre vágott paradicsomot, meghintjük ételízesítővel, a finomra vágott kapor felével, teszünk bele néhány szem borsot, sózzuk, lefedjük. Saját levében megpároljuk, végül a tejfölt simára keverjük a liszttel és behabarjuk a tököt. Legvégül hozzáadjuk a kapor másik felét.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük