Dizájn húsleves

Ez is érdekelhet

Hőségben is tökéletes választás az ország legjobb játszóparkja! (x)

Kszi, Simon – Mindenkinek jár egy első szerelem (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

5 tornagyakorlat Ashley Graham ajánlásával: ettől olyan kerek a popsija »

A legnőiesebb kánikularuha a szezonban: ha egyszer felveszed, többé nem akarsz mást viselni »

Ezzel a jeges teával hűsítsd magad, ha diétázol: natúr, és nincs benne felesleges kalória »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70-80 dkg puha hátszín
  • 1 nagyobb csirkemell
  • 1 pici kelkáposzta
  • 2 vastag sárgarépa
  • 25 dkg apró gomba
  • 1 adag vegyes leveszöldség (amelyek egy hagyományos húslevesbe valók)
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

1. A kicsontozott csirkemellet és a marhahúst - amekkora szeletre csak tudjuk -, kiklopfoljuk, a kelkáposztát leveleire szétszedjük.
2. A marhahúsra ráfektetjük a csirkemellet, és beborítjuk a kelkáposztalevelekkel. A közepébe fektetjük a vastag sárgarépát, és szorosan felgöngyöljük, majd alufóliába betekerjük úgy, hogy ne essen szét.
3. A hústekercset fazékba tesszük, vízzel felengedjük, beletesszük a leveszöldségeket (a gomba és a másik sárgarépa kivételével), a sót, a borsot és lassú tűzön húslevest főzünk.
4. Mielőtt kész lenne a leves, beletesszük a gombákat, és a nagy karikákra vágott sárgarépát, és tovább főzzük.
5. Ha kész a leves, kiszedjük belőle a fóliába tekert húst, és ha kissé kihűl, vastagabb szeletekre vágjuk.
6. Tálaláskor minden tányérba teszünk egy szelet húst, rámerjük a felforrósított húslevest a gombával és répa karikákkal.
7. Aki igényli, cérnametéltet is tehet bele.

1
2
3
Ezt is szeretjük