Dizájn húsleves

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Gigi Hadidról meseszép fotók készültek: talán sosem volt még ilyen nőies a modell »

Mi történt már megint Nicole Kidman arcával? Átlátszó ruhája sem vonja el róla a figyelmet »

Szorítja, nyomja a lábad a cipő? Okos trükkök, melyekkel kényelmessé teheted »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70-80 dkg puha hátszín
  • 1 nagyobb csirkemell
  • 1 pici kelkáposzta
  • 2 vastag sárgarépa
  • 25 dkg apró gomba
  • 1 adag vegyes leveszöldség (amelyek egy hagyományos húslevesbe valók)
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

1. A kicsontozott csirkemellet és a marhahúst - amekkora szeletre csak tudjuk -, kiklopfoljuk, a kelkáposztát leveleire szétszedjük.
2. A marhahúsra ráfektetjük a csirkemellet, és beborítjuk a kelkáposztalevelekkel. A közepébe fektetjük a vastag sárgarépát, és szorosan felgöngyöljük, majd alufóliába betekerjük úgy, hogy ne essen szét.
3. A hústekercset fazékba tesszük, vízzel felengedjük, beletesszük a leveszöldségeket (a gomba és a másik sárgarépa kivételével), a sót, a borsot és lassú tűzön húslevest főzünk.
4. Mielőtt kész lenne a leves, beletesszük a gombákat, és a nagy karikákra vágott sárgarépát, és tovább főzzük.
5. Ha kész a leves, kiszedjük belőle a fóliába tekert húst, és ha kissé kihűl, vastagabb szeletekre vágjuk.
6. Tálaláskor minden tányérba teszünk egy szelet húst, rámerjük a felforrósított húslevest a gombával és répa karikákkal.
7. Aki igényli, cérnametéltet is tehet bele.

1
2
3
Ezt is szeretjük