Csokoládés palacsintarolád

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A palacsinta egy igazán jó desszert, nagyon egyszerű elkészíteni, és nagyon finom.

Csokoládés palacsintarolád

Hozzávalók 4 személyre

  • 2 tojás
  • 20 dkg liszt
  • 5 dkg sötét cukrozatlan kakaópor
  • csipet só
  • 4 dl szódavíz vagy szénsavas ásványvíz
  • 5 dl tej
  • 3 evőkanál olaj

A töltelékhez

  • 1 liter tej
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 3-6 evőkanál barna nádcukor
  • 20 dkg mirelit vagy friss piros gyümölcs (eper, málna, szeder, ribizli stb.)
Recept idők

Elkészítés:

1. A palacsinta hozzávalóit habverővel simára keverjük, majd forró palacsintasütőben kisütjük. 1 merőkanálnyit teszünk a tésztából a serpenyőbe, majd 2-2 perc alatt mindkét oldalát megsütjük.

2. A töltelékhez a pudingport habverővel simára keverjük kevés tejjel. A maradék tejet a cukorral felforraljuk, majd a pudingos péppel besűrítjük.

3. A tölteléket a palacsintákba töltjük, feltekerjük, majd a piros gyümölccsel körítve tálaljuk.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük