Kukoricás csirkemell

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kukoricás csirkemell

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 szelet, ujjnyi vastag csirkemellfilé
  • 1 doboz kukorica konzerv
  • 20 dkg trappista sajt
  • 5 dkg füstölt sajt
  • 2 dl főzőtejszín (sűrűbb fajta)
  • bors
  • ételízesítő
  • 2 ek. olaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemellszeleteket sózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk. Addig lereszeljük a sajtokat és a tejszínbe keverjük (kb. 5 dkg kivételével). Hozzáadjuk a lecsepegtetett kukoricát is. Az olajon elősütjük a hússzeleteket. Oldalanként kb. 1 perc. A visszamaradt olajból 1 ek-nyit tűzálló tálba kanalazunk, és a tál aljára fektetjük egymás mellé a húsokat. Megszórjuk ételízesítővel, és beborítjuk a kukoricás masszával. A tetejére szórjuk a megmaradt sajtot. Előmelegített, 200 fokos sütőben 30 percig fedő vagy fólia alatt, 10 percig fedő nélkül sütjük. Párolt rizs illik hozzá.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük