Abbahagyhatatlan brownie

Ez is érdekelhet

Legyen élmény a takarítás: okos eszközök, amiket imádni fogsz (x)

Ajándékozz könyvet, és segíts az éhező gyerekeknek: mutatjuk, mit kell tenned (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

beauty and style

3 bevált trükk a melltartó pántjával: nem kandikál ki többé a ruha alól, ha így teszel »

Szebb lesz a copf, ha így készíted el: rendezett, nőies frizura 5 perc alatt »

Mit tettek Gigi Hadid fejével? Rá sem ismerni a bájos modellre »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Abbahagyhatatlan brownie

Hozzávalók 6 személyre:

  • 37,5 dkg margarin
  • 3 tábla étcsoki
  • 1 tábla fehér csoki
  • 30 dkg cukor
  • 6 tojás
  • 22 dkg liszt
  • 1 (2) vaníliás cukor
  • 1 mokkás kanál sütőpor
  • 1 csipet só
Recept idők

Elkészítés:

A csokit és a vajat gőz fölött összeolvasztom, a többi hozzávalót pedig összekeverem.
A tojással elkevert száraz hozzávalókat fakanállal beledolgozom a csokis masszába, majd hozzákeverem az apró darabokra tördelt fehér csokit (és/vagy egyéb finomságokat: diót, mogyorót, mandulát ízlés szerint. Csak arra kell vigyázni, hogy nem uralja teljesen a masszát!)
Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntöm és előre melegített sütőben (200-220 fok) körülbelül 15-20 percig sütöm.
Akkor jó, ha a belseje picit ragacsos marad, idővel kiszárad.
Ha túlsütöd csupa-csokis keksz lesz belőle ;)

Ezt is szeretjük