Zabpelyhes tallér
Vigyázat az egy adag kevés lesz!!
Zabpelyhes tallér
Hozzávalók 4 személyre
- 25 dkg túró
- 2 db tojás
- 3 ek zabpehely
- 3 ek zabpehelyliszt
- 1 kk só
- 15 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A túrót, a zabpelyhet, a zablisztet, a tojást, a sót összegyúrtam, majd hagytam állni 5 percet. Közben egy nagyobb tepsit kibéleltem sütőpapírral, a sütőt 180 fokra állítottam, a sajtot lereszeltem. A masszából kisebb halmokat tettem a sütőpapíros tepsibe. Tetejére sajtot reszeltem, és pirosra sütöttem.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept