Tepertős gombóc salátával

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyszerű, finom és laktató étel.

Tepertős gombóc salátával

Hozzávalók 6 személyre:

  • 30 dkg liszt
  • 30 dkg főtt burgonya
  • 25 dkg tepertő
  • petrezselyemzöld
  • 1 fej friss saláta
  • ecet
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A lisztből és az áttört főtt burgonyából tésztát gyúrunk. A tepertőt ledaráljuk vagy késsel apróra szeljük, finomra metélt petrezselyemzölddel elkeverjük, sóval és borssal ízesítjük. A burgonyás tésztából golyókat formálunk, amelyeket a tepertős masszával megtöltünk. A gombócokat enyhén sós vízben 15 perc alatt kifőzzük. Friss salátával tálaljuk.

1
2
3

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.


Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük