Franciasalátás hidegtál

beauty and style
Top olvasott cikkek

Franciasalátás hidegtál

Hozzávalók 6 személyre:

  • zöldborsó
  • sárgarépa
  • kukorica
  • burgonya
  • kevés zsír a pároláshoz
  • majonéz
  • cukor
Recept idők

Elkészítés:

A zöldségeket sóval ízesítve, kevés zsiradékon puhára párolom. Ha kihűl, majonézzel összekeverem, és ízlés szerint cukrozom. (Ha pikánsabbá szeretnénk tenni, akkor tejföl, mustár, alma, savanyú uborka hozzáadásával még tovább ízesíthetjük). Főtt, ill. sült húsok mellé tálalhatjuk.

Kaszinótojás

A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk. Félbevágjuk hosszanti irányban, a belsejéből a sárga részt eltávolítjuk. A sárgájához keverünk májkrémet, mustárt, sózzuk, borsozzuk, majd ezt a masszát visszatöltjük a fehérjébe.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük