Sárgaborsós krémtökleves kolbászchipsszel

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sárgaborsós krémtökleves kolbászchipsszel

Hozzávalók 4 személyre:

  • 80 dkg sütőtök
  • 20 dkg sárgaborsó
  • 2 kanál olaj
  • 1 l húsleves (vagy zöldségalaplé)
  • bors
  • curry
  • 1 kiskanál liszt
  • 1,5 dl tejszín
  • házi füstölt kolbász
Recept idők

Elkészítés:

A sárgaborsót beáztatjuk és a kockára vágott tökkel együtt megfőzzük az alaplével, fűszerezzük sóval, borssal, curryvel. Puhulást követően pépesítjük, és a tejszínnel együtt készre főzzük.
Ropogósra sütött karikázott füstölt kolbászchipsszel tálaljuk.

Ezt is szeretjük