Sajtos ropogós

Ez is érdekelhet

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

beauty and style

A kávéfilter erre is jó: olcsó trükk a smink tökéletesítésére »

Magyar márka táskái New Yorkban: a Nini Molnar nemzetközi sikerekre tör »

Felejtsd el az uncsi karácsonyi zoknit: ajándékozz élményt! (x) »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Sajtos ropogós

Hozzávalók 4 személyre:

  • 25 dkg sajt (trappista és füstölt vegyesen)
  • 6 dkg vaj v. margarin
  • 12 dkg liszt
  • csipet só
Recept idők

Elkészítés:

A sajtot lereszeljük, a vajat és a lisztet elmorzsoljuk, belekeverjük a reszelt sajtot, a sót és gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Folpackba csomagoljuk, 30 percig a hűtőben hagyjuk állni.
2-3 mm vékonyra nyújtjuk, tetszés szerint kiszaggatjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 190 fokos sütőben 10-15 perc alatt aranybarnára sütjük.

Ezt is szeretjük