Húsos káposzta

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Édesanyámtól tanultam, sok generáción keresztül adták át egymásnak.

Húsos káposzta

Hozzávalók 6 személyre

  • 30 dkg sertéshús
  • 1 kg savanyú káposzta
  • 2 dkg zsír
  • pirospaprika
  • 1 fej vöröshagyma
  • 10 dkg rizs
  • majoranna
  • őrölt bors
  • tejföl a tálaláshoz
Recept idők

Elkészítés:

A savanyú káposztát feltesszük főni annyi vízben, amennyi ellepi, beletesszük a rizst, és lassan hagyjuk megfőni. A húst kockákra vágjuk, zsíron megdinszteljük az apróra vágott hagymát, majd rárakjuk a húst, megszórjuk pirospaprikával, borssal, majorannával, sóval ízlés szerinti mennyiségben és megfőzzük. Ha kész, összeöntjük a savanyú káposztával és összefőzzük. Tejföllel tálaljuk.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük