Dolce vita tagliatelle

Ez is érdekelhet

Hőségben is tökéletes választás az ország legjobb játszóparkja! (x)

Kszi, Simon – Mindenkinek jár egy első szerelem (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

Ezt a sminket készítsd el, ha bulizni mész: nem erős, de pont elég »

Agyő, pattanás, helló, üde arcbőr: ennyi mindenre jó egy üvegcse rózsavíz »

Elképesztően nőies ez a szín, ha stílusosan viseled: csodás szettek feketével, nyáriasan »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 e.k olívaolaj
  • 500 gr tagliatelle(lehetőleg durumlisztből)
  • 0.5 l tejszín
  • (vagy növényi tejszínpótló, én ezt favorizálom)
  • 1 nagyobb filézett csirkemell
  • 3 db közepes paradicsom
  • 1 ananász (vagy konzerv)
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 chilli paprika
  • csipetnyi rozmaring
  • só és 1 kk. ételízesítő
Recept idők

Elkészítés:

A tagliatelle vizét felforralom, csipet sóval 6-8 perc alatt \"al dente\"-re főzzük.
Közben olíván megpirítom a felkockázott csirkemellet, amit sózok, rozmaringgal meghintek, majd tányérra szedem. Ebben a húslés-olívában megforgatom a felkockázott ananászt, kihalászom ezt is a tányérra. Majd a durvára vágott vöröshagymát is ebben pirítom. Visszapakolom a húst és az ananászt, hozzáteszem a felaprított paradicsomot, és beleöntöm a tejszínt is. Ételízesítővel és chillivel tovább ízesítem (ízlés szerint), ki milyen pikánsat szeret. 10 percig fedő alatt lassan főzöm, majd óvatosan belekeverem a tagliatellét. Végül tálaláskor meghintem friss petrezselyemmel!
Egészséges, egzotikus ízvilágú, laktató egytálétel.

Ezt is szeretjük