Nyúlpecsenye

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Nicole Kidman hajszíne az őszi szezon új kedvence: ezt fogják legtöbbször kikeverni a fodrászok »

Ilyen egyszerű elkészíteni Meghan hercegné tökéletes kis kontyát – 5 perc alatt össze lehet dobni »

Nem talált a méretében szexi fehérneműt a plus size blogger, ezért saját kollekcióval állt elő »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 2 személyre:

  • 4 db. nyúlcomb
  • bors
  • szárított csombor (nyáron friss)
  • egy nagy fej hagyma
  • 2 duci gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • egy diónyi vaj
Recept idők

Elkészítés:

Feldaraboljuk a nyúlhúst, megmossuk, majd papírtörlőn leitatjuk a vizet róla.
Sózzuk, borsozzuk és legalább 10 percig pihentetjük.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, és belerakjuk a nyúlcombokat, körben megpirítjuk, majd beletesszük egészben a hagymát és együtt forgatjuk, ameddig a hagyma is kis színt kap. Egy dl vízzel felengedjük, hozzáadjuk a fokhagymát és két csipetnyi zöld szárított csomborral megszórjuk a combokat, lefedjük, és alacsony lángon pároljuk, ameddig a hús megpuhul, ha szükséges, még öntünk alá vizet. Ha megpuhult, hozzáadjuk a vajat és egy kicsit együtt pirítjuk. Forrón tálaljuk.

Mi paradicsomos gnocchival ettük :-). Jó étvágyat!

Ezt is szeretjük