Nyúlpecsenye

Ez is érdekelhet

Sokan rosszul használják az arcmaszkot - Eláruljuk, hogy kell, és egy szuper akciót is mutatunk (x)

Kszi, Simon – Mindenkinek jár egy első szerelem (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

Sikkes szettek pofonegyszerűen, ha nincs mit felvenned: így használd az alapdarabokat »

8 illatos testradír, amitől újjászületik a bőr: olyan lesz, mint a babáké »

Vastag a combjuk, és narancsbőrös a fenekük, de irtó dögösek fürdőruhában »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 2 személyre:

  • 4 db. nyúlcomb
  • bors
  • szárított csombor (nyáron friss)
  • egy nagy fej hagyma
  • 2 duci gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • egy diónyi vaj
Recept idők

Elkészítés:

Feldaraboljuk a nyúlhúst, megmossuk, majd papírtörlőn leitatjuk a vizet róla.
Sózzuk, borsozzuk és legalább 10 percig pihentetjük.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, és belerakjuk a nyúlcombokat, körben megpirítjuk, majd beletesszük egészben a hagymát és együtt forgatjuk, ameddig a hagyma is kis színt kap. Egy dl vízzel felengedjük, hozzáadjuk a fokhagymát és két csipetnyi zöld szárított csomborral megszórjuk a combokat, lefedjük, és alacsony lángon pároljuk, ameddig a hús megpuhul, ha szükséges, még öntünk alá vizet. Ha megpuhult, hozzáadjuk a vajat és egy kicsit együtt pirítjuk. Forrón tálaljuk.

Mi paradicsomos gnocchival ettük :-). Jó étvágyat!

Ezt is szeretjük