Tonhalas tészta

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tonhalas tészta

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 cs makaróni tészta
  • 2 konzerv tonhal
  • 1 konzerv sűrített paradicsom
  • bors
  • 1 fej vöröshagyma,
  • zöldfűszer
  • sajt
  • olívabogyó
Recept idők

Elkészítés:

A tésztát sós, olajos vízben megfőzzük. Az apróra vágott hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a paradicsomsűrítményt. Jól összefőzzük, fűszerezzük, végül hozzáadjuk a tonhalkonzerveket, és az egészet átforraljuk. A tésztát olajjal kikent tálba tesszük, és ráöntjük a tonhalas mártást, majd a tésztával összekeverjük. Sajtot szórunk a tetejére, és olívabogyót teszünk rá. Pirosra sütjük.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük