Tonhalas tészta
Tonhalas tészta
Hozzávalók 4 személyre
- 1 cs makaróni tészta
- 2 konzerv tonhal
- 1 konzerv sűrített paradicsom
- só
- bors
- 1 fej vöröshagyma,
- zöldfűszer
- sajt
- olívabogyó
Elkészítés:
A tésztát sós, olajos vízben megfőzzük. Az apróra vágott hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a paradicsomsűrítményt. Jól összefőzzük, fűszerezzük, végül hozzáadjuk a tonhalkonzerveket, és az egészet átforraljuk. A tésztát olajjal kikent tálba tesszük, és ráöntjük a tonhalas mártást, majd a tésztával összekeverjük. Sajtot szórunk a tetejére, és olívabogyót teszünk rá. Pirosra sütjük.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept