Mustáros-gombás csirkemell
Mustáros-gombás csirkemell
Hozzávalók 2 személyre
- 1 db egész csirkemell
- 1 evőkanál mustár
- 1 kis üveg szeletelt gomba
- szárnyas fűszerkeverék
- bors
- delikát
- olívaolaj
- 1 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A húst előző nap csíkokra vágjuk. Bepácoljuk a következő módon: a mustárt és a fűszereket jól összedolgozzuk, és végül a hússal jól elkeverjük. A másik nap kevés olívaolajon megpirítjuk a húst, kevés vizet öntünk alá, és párolódni hagyjuk, rávagdossuk a fokhagymát. Amikor már félpuha a hús, hozzáadjuk a gombát, és készre pároljuk. Köretként inkább vegyes salátát ajánlok, nagyon jól kihozza a hús ízét.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept