Halgulyás

Ez is érdekelhet

A jótékonyság ősszel sem áll meg (x)

Kukkants be az Illatszertárba! (x)

Nem szereti a gyerek a zöldséget, mit tegyünk? (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Amikor a tehetség és a középszerűség összecsap - Szily Nóra az Amadeus két főszereplőjével beszélgetett

Ami neked felesleges, másnak érték: így lehet jól jótékonykodni

beauty and style

Pofonegyszerűen növelheted a krémek hatékonyságát: 5 tipp, ami javítja a felszívódást »

5 klasszikus ruhadarab, amit Greta Garbo hozott divatba: még a férfiruhákat is nőiessé tette »

Furán tette fel a műszempillát, gyönyörű mandulavágású szemeket kapott: a sminkesek is gyakran bevetik ezt az egyszerű trükköt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Mivel a hagyományos halászlét nem szereti a családom, ezért sok zöldséggel és egy kis gulyásos ízvilággal már ők is kedvelik a halat tartalmazó levest.

Halgulyás

Hozzávalók 6 személyre:

  • 1 kg hal vegyesen (kárász, keszeg, törpeharcsa, ponty)
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál étolaj
  • 3 szál répa
  • 1 szál petrezselyemgyökér
  • 5 darab kisebb burgonya
  • piros, törött paprika
  • 2 darab halászlékocka
  • tarhonya
  • víz
Recept idők

Elkészítés:

A meghámozott és kockára vágott hagymát olajon megpirítjuk, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket, a halászlékockákat és azokat elkezdjük főzni. Mikor a zöldségek majdnem megfőttek, a levesbe tesszük a felszeletelt halat és a tarhonyát. Ezután kb. 15-20 perc alatt készre főzzük a levest. Ízlés szerint sózzuk.

Ezt is szeretjük