Fordított rántotta

Ez is érdekelhet

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

beauty and style

Ennek a divatos mintának még Katalin sem tud ellenállni: nem csoda, hogy ilyen népszerű »

Nincs 1 óra, de durván felébreszti az anyagcserét: karcsúsító edzés nemcsak haladóknak »

Kisminkelte az anyukáját, és 10 évet fiatalított rajta: ennyit számít egy kis festék, ha jól kerül fel »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Előszeretettel kísérletezünk, újítunk csak, hogy rendszeresen kerüljön tojás a tányérba, de azért ne unjuk meg.

A mai rántotta is a változatosság jegyében készült. Érdekes volt, hogy ugyanazokkal az alapanyagokkal készítve, csak a sorrendet megfordítva, mennyire más ízek dominálnak.

Fordított rántotta

Hozzávalók 2 személyre:

  • 6 tojás
  • 3 szál újhagyma
  • 1 tk kacsazsír
  • 8 szelet gm sonka (mi a Lidl Dulano sonkáit használjuk)
  • 5 szem cherry paradicsom
  • 0,5 dl lm tejszín
  • ízlés szerint só
  • aprított petrezselyem a tálaláshoz
Recept idők

Elkészítés:

A hagymát karikára vágom, a kacsazsíron megpirítom majd kiszedem egy tányérra. A sonkát vastagabb csíkokra aprítom, ezt is megpirítom. Ha már szép aranybarna, ezt is tányérra teszem. A visszamaradt zsiradékon ízlés szerint elkészítem a rántottát, majd ráhalmozom a pirított sonkát, a lesütött hagymát, rádobálom a negyedelt paradicsomot, és petrezselyemmel megszórva forrón tálalom.

Jó étvágyat!

Ezt is szeretjük