Fordított rántotta

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

Tasnádi Bence színész jóképű, tehetséges és lázadó – Akárcsak Mozart, akit játszik

beauty and style

Kim Kardashian visszarángatná a múltból a plüssmelegítőt: szívesen felednénk ezt a trendet »

Dúsabbnak tűnik a ritkás szemöldök, ha így formázod: pár lépés a tökéletes fazonért »

David Bowie 65 éves özvegye ugyanúgy néz ki, mint 30 évvel ezelőtt: Iman elfelejtett öregedni »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Előszeretettel kísérletezünk, újítunk csak, hogy rendszeresen kerüljön tojás a tányérba, de azért ne unjuk meg.

A mai rántotta is a változatosság jegyében készült. Érdekes volt, hogy ugyanazokkal az alapanyagokkal készítve, csak a sorrendet megfordítva, mennyire más ízek dominálnak.

Fordított rántotta

Hozzávalók 2 személyre:

  • 6 tojás
  • 3 szál újhagyma
  • 1 tk kacsazsír
  • 8 szelet gm sonka (mi a Lidl Dulano sonkáit használjuk)
  • 5 szem cherry paradicsom
  • 0,5 dl lm tejszín
  • ízlés szerint só
  • aprított petrezselyem a tálaláshoz
Recept idők

Elkészítés:

A hagymát karikára vágom, a kacsazsíron megpirítom majd kiszedem egy tányérra. A sonkát vastagabb csíkokra aprítom, ezt is megpirítom. Ha már szép aranybarna, ezt is tányérra teszem. A visszamaradt zsiradékon ízlés szerint elkészítem a rántottát, majd ráhalmozom a pirított sonkát, a lesütött hagymát, rádobálom a negyedelt paradicsomot, és petrezselyemmel megszórva forrón tálalom.

Jó étvágyat!

Ezt is szeretjük